PE Vlaams-Brabant vluchtkalenders

Documenten ‘vluchtkalender 2021’ PE Vlaams-Brabant

Probleem om een document te openen???   Klik hier !!

Schematische voorstelling van een spelsituatie

 1. Het formulier bestemd voor het verbond/samenspel voor wat betreft de hoofdvlucht (geel gekleurd)
 2. Het formulier bestemd voor de vereniging (wit gekleurd)
 3. Het formulier bestemd voor het verbond/samenspel voor wat betreft de dubbelingen (geel document)
 4. Het formulier met betrekking tot de dubbeling van verenigingen in verbond op de nationale en internationale wedvluchten (blauw gekleurd)
 5. Het formulier met betrekking tot de lokale dubbeling van de vereniging op de nationale en internationale wedvluchten (blauw gekleurd)
 6. De KBDB kaart van de PE Vlaams-Brabant van de deelgemeenten 1976: als afbeelding –  als A3 word-document (bij te voegen bij de terug te sturen documenten)
  De vroegere kaart Vlaams-Brabant die dient om op de KBDB kaart de deelgemeenten te kunnen onderscheiden die daar niet meer op vermeld staat.
  U dient de aanduiding van de straal te doen op de KBDB kaart en op de documenten mag u de deelgemeenten vermelden die u ook in 2020 heeft gehanteerd. (zoals zichtbaar op de vroegere kaart Vlaams-Brabant)
  In de documenten vermeldt u de postcodes en deelgemeenten die op de vroegere kaart Vlaams-Brabant zichtbaar zijn.
  Werken met de kaart als afbeelding: U kan inzoomen op uw regio door gebruik te maken van het ‘vergrootlas-icoon’ in het midden bovenaan en vervolgens met de schuifbalk in te zoomen. Met de muis kan u de kaart verplaatsen.
 7. Kalender nationale en internationale wedvluchten 2021 – voorstel na sportcomité van 1-10-20. (bij te voegen voor de inkorvingsburelen (inter) nationale wedvluchten)
 8. De vluchtkalender 2021 Snelheid sector 1 (indien nodig bij te voegen bij de terug te sturen documenten) Word-versie
 9. De vluchtkalender 2021 Snelheid sector 2&3 (indien nodig bij te voegen bij de terug te sturen documenten) Word-versie
 10. De vluchtkalender 2021 Hafo spel & provinciale wedvluchten (indien nodig bij te voegen bij de terug te sturen documenten. Word-versieINFORMATIEF
 11. De lijst met de postcodesDeze lijst is enkel als hulpmiddel bestemd. De opgesomde gemeenten in deze lijst stemmen niet overeen met de kaart van de deelgemeenten 1976. Het zijn de gemeenten op de kaart die bepalend zijn voor het uittekenen van de deelnemingszone. Deelgemeenten die niet op kaart staan, kunnen dus ook niet vermeld worden op het document ‘vluchtkalender’ onder de vorm van postcode en gemeentenaam.
 12. Het formulier ‘samenstelling bestuur en functies binnen de vereniging‘ zal vanaf 10-1-2021 via het KBDB platform ter beschikking zijn van de verenigingen die daar de nodige aanpassingen kunnen doen. Wanneer het document gevalideerd is door de vereniging, kan het niet meer gewijzigd worden. U dient dan wijzigingen steeds mee te delen aan de administratie te Halle.
 13. Artikel 6 en 8 van het Nationaal Sportreglement 
 14. Lijst van de lossingsplaatsen toegestaan in Wallonië.