PE Antwerpen vluchtroosters

Documenten vluchtrooster 2021 PE Antwerpen

Probleem om een document te openen??? Klik hier!

 1. Het formulier bestemd voor het verbond/samenspel voor wat betreft de hoofdvlucht (geel gekleurd)
 2. Het formulier bestemd voor de vereniging   (wit gekleurd)
 3. Het formulier bestemd voor het verbond/samenspel voor wat betreft de dubbelingen (geel document)
 4. Het formulier met betrekking tot de dubbeling van verenigingen in verbond op de nationale en internationale wedvluchten (blauw gekleurd)
 5. Het formulier met betrekking tot de lokale dubbeling van de vereniging op de nationale en internationale wedvluchten (blauw gekleurd)
 6. De kaart van de PE Antwerpen van de deelgemeenten 1976: als afbeelding –  als A3 word-document (bij te voegen bij de terug te sturen documenten)
  Werken met de kaart als afbeelding: U kan inzoomen op uw regio door gebruik te maken van het ‘vergrootlas-icoon’ in het midden bovenaan en vervolgens met de schuifbalk in te zoomen. Met de muis kan u de kaart verplaatsen.
 7. Kalender nationale en internationale wedvluchten 2021 – voorstel na sportcomité van 1-10-20. (indien nodig bij te voegen voor de inkorvingsburelen (inter) nationale wedvluchten)
 8. De vluchtkalender 2021 Zaterdagspel (indien nodig bij te voegen bij de terug te sturen documenten)
 9. De vluchtkalender 2021 Zondagspel (indien nodig bij te voegen bij de terug te sturen documenten)
 10. De vluchtkalender 2021 Hafo spel (indien nodig bij te voegen bij de terug te sturen documenten.INFORMATIEF
 11. De lijst met de postcodesDeze lijst is enkel als hulpmiddel bestemd. De opgesomde gemeenten in deze lijst stemmen niet overeen met de kaart van de deelgemeenten 1976. Het zijn de gemeenten op de kaart die bepalend zijn voor het uittekenen van de deelnemingszone. Deelgemeenten die niet op kaart staan, kunnen dus ook niet vermeld worden op het document ‘vluchtkalender’ onder de vorm van postcode en gemeentenaam. Omdat postcodes soms hetzelfde kunnen zijn voor verschillende deelgemeenten, is het noddzakelijk om bij het vermelden van de postcodes eveneens de deelgemeente te vermelden, zoals voorzien op de documenten.
 12. Het formulier ‘samenstelling bestuur en functies binnen de vereniging‘ zal vanaf 10-1-2021 via het KBDB platform ter beschikking zijn van de verenigingen die daar de nodige aanpassingen kunnen doen. Wanneer het document gevalideerd is door de vereniging, kan het niet meer gewijzigd worden. U dient dan wijzigingen steeds mee te delen aan de administratie te Halle.
 13. Artikel 6 en 8 van het Nationaal Sportreglement 
 14. Lijst van de lossingsplaatsen toegestaan in Wallonië.