Catering Nationale Dag 16 november 2024.

Als eerste en enige Belgische evenementencateraar die 100% biologisch gecertificeerd is door Certisys, staat BIORGANIC tot uw dienst en biedt u een verfijnde, biologische en creatieve keuken aan voor elk van uw evenementen. Met het oog op een duurzaam ontwikkelingsbeleid bereiden wij voor u unieke menu’s en formules : voorgerecht – hoofdgerecht – dessert in het grootste respect voor de seizoenen. Ons leidmotief, smakelijke gerechten, een service op maat voor een uitzonderlijk moment!

Bezorgd over de impact van onze consumptiegewoonten op het milieu en de gezondheid, worden al onze gerechten bereid met verse, biologische en fairtrade producten, met zorg en volgens de strengste hygiënenor men geselecteerd. Wij stellen een restauratie voor en werken in grote mate samen met lokale producenten en het respecteren seizoen en het milieu.

100%Biolabel

Het BIO-label voldoet aan de Europese specificaties van de biolandbouw. Dit is hoe Biorganic met zorg en conform de meest strikte hygiënenormen alle producten uit gecertificeerde biologische teelten kiest. 

Duurzame ontwikkeling en korte circuits

We werken met lokale producenten en vooral met ambachtelijke coöperatieve boeren die zich richten op mensen en niet op winst, om de CO2-voetafdruk van elke geserveerde maaltijd zoveel mogelijk te verkleinen en een directe link tussen boeren en consumenten te ontwikkelen.

De accessoires die in onze keukens worden gebruikt (borden, kopjes, tafelkleden, servetten), zijn toegewijd aan een duurzaam ontwikkelingsbeleid en zijn allemaal recyclebaar en/of biologisch afbreekbaar. Van de productie van de maaltijden tot de levering ervan, het hele proces respecteert de milieuwaarden.

CATERING

Tijdens de Nationale Dag hebt u de mogelijkheid om lekker te eten tegen een zeer gunstig tarief !  

Voor 42,00EUR (2 dranken inbegrepen), kunt u genieten van een voor-, hoofd- en nagerecht gepresenteerd in buffetvorm.

Dit keuzemenu wordt geserveerd in de zaal “Atrium”

  • Op zaterdag

van 11u30 tot 15u30

van 17u30 tot 22u00  

                        MENU

Restaurant – Atrium

Soepen

Potage Pierre Legrand (knolselder)
Boeren velouté   

Geroosterde wortelsoep

Butternutsoep

&

Geserveerd  met stokbrood en boter

Salade bar

Bietjes, feta en sesam Vegan
Aadappelen, spekjes, rode ui en platte peterselie
Geroosterde pompoen, kurkuma en sesam V
Penne met rode pesto, mozzarella en zongedroogde tomaten V
Wortels van boerderij ‘Tour’ met kurkuma en gedroogde rozijnen V

En

Klassieke saladebar: tomaten, komkommers, groene salade, … V

Hoofdgerecht

Kipfilet met wilde knoflook

***

Gegrild speenvarken, gelakt met appelsiroop

***

Roulade van tongschar met kokos en kerrie

***

Vegetarisch Tikka Massala met kurkuma

 

Geserveerd met :

Geroosterde aardappelen
Pomme duchesse

Forez-gratin

Seizoensgroenten  

Dessert

Fruitsalade van het seizoen

Tiramisu

Chocolademousse

KINDERmenu (-12 jaar) : 20,00EUR

Voorgerecht : Kaaskroket

Hoofdschotel : Gegrilde kip, appelmoes en aardappelpuree

Dessert : Tiramisu

PDF versie van het inschrijvingsformulier