PE Limburg vluchtkalenders

Documenten ‘vluchtkalender 2021’ PE Limburg

Probleem om een document te openen???  Klik hier !!

Schematische voorstelling van een spelsituatie

 1. Het formulier bestemd voor het verbond/samenspel voor wat betreft de hoofdvlucht (geel gekleurd)
 2. Het formulier bestemd voor de vereniging  (wit gekleurd)
 3. Het formulier bestemd voor het verbond/samenspel voor wat betreft de dubbelingen (geel document)
 4. Het formulier met betrekking tot de dubbeling van verenigingen in verbond op de nationale en internationale wedvluchten (blauw gekleurd)
 5. Het formulier met betrekking tot de lokale dubbeling van de vereniging op de nationale en internationale wedvluchten (blauw gekleurd)
 6. De kaart van de PE Limburg van de deelgemeenten 1976: als afbeelding –  als A4 word-document (bij te voegen bij de terug te sturen documenten)
  Werken met de kaart als afbeelding: U kan inzoomen op uw regio door gebruik te maken van het ‘vergrootlas-icoon’ in het midden bovenaan en vervolgens met de schuifbalk in te zoomen. Met de muis kan u de kaart verplaatsen.
 7. Kalender nationale en internationale wedvluchten 2021 – voorstel na sportcomité van 1-10-20. (bij te voegen voor de inkorvingsburelen (inter) nationale wedvluchten)
 8. De vluchtkalender 2021 gewest West (indien nodig bij te voegen bij de terug te sturen documenten)
 9. De vluchtkalender 2021 gewest Midden, Oost & Zuid-Oost  (indien nodig bij te voegen bij de terug te sturen documenten)
 10. De vluchtkalender 2021 provinciaal kleine & grote Hafo spel (indien nodig bij te voegen bij de terug te sturen documenten)
 11. Bestelformulier ringen 4de reeks jonge duiven 2021INFORMATIEF
 12. De lijst met de postcodesDeze lijst is enkel als hulpmiddel bestemd. De opgesomde gemeenten in deze lijst stemmen niet overeen met de kaart van de deelgemeenten 1976. Het zijn de gemeenten op de kaart die bepalend zijn voor het uittekenen van de deelnemingszone. Deelgemeenten die niet op kaart staan, kunnen dus ook niet vermeld worden op het document ‘vluchtkalender’ onder de vorm van postcode en gemeentenaam.
 13. Het formulier ‘samenstelling bestuur en functies binnen de vereniging‘ zal vanaf 10-1-2021 via het KBDB platform ter beschikking zijn van de verenigingen die daar de nodige aanpassingen kunnen doen. Wanneer het document gevalideerd is door de vereniging, kan het niet meer gewijzigd worden. U dient dan wijzigingen steeds mee te delen aan de administratie te Halle.
 14. Artikel 6 en 8 van het Nationaal Sportreglement 
 15. Lijst van de lossingsplaatsen toegestaan in Wallonië.