Nationale Dagen 10 & 11 november 2023.

Beste Jeugdleden en beginnelingen,

Jullie zijn de toekomst van onze prachtige hobby en verdienen daarom zoals steeds onze steun.
Om jullie hierin te helpen, slaan de Jeugdclubs van Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen en Wallonië ook dit jaar weer de handen in elkaar om een mooie stand uit te bouwen op de Nationale Dagen (op 10-11 november in de Nekkerhal te Mechelen). En dit voor Jeugd en Beginnelingen van over heel België.

Het doel van onze gezamenlijke stand is om onze toffe duivensport te promoten. Je kan er als jeugdlid en beginneling ook extra info bekomen over de werking van de verschillende jeugdclubs per provincie.

Op zaterdag 11 november zullen alle nationale jeugdkampioenen gehuldigd worden (jeugdcriterium). De exacte timing is terug te vinden op het programma.
Net zoals vorig jaar zullen ook de provinciale jeugdkampioenen van Jeugdclub Antwerpen de nodige huldigingen krijgen op de Nationale Dagen.

Wie vorige keer onze stand bezocht heeft, zal gemerkt hebben dat er heel wat te beleven is (darts, nagels kloppen, …). Ook dit jaar kiezen we voor dit concept. De stand zal echter nog interactiever zijn voor zowel jong als oud. Iedereen is welkom op onze stand om zo te verbroederen over de provincie- en taalgrenzen  heen.

Naast onze interactieve stand organiseren we net zoals voorgaande editie voor de jeugdliefhebbers en beginnelingen een “zoektocht” die je langs alle standhouders zal brengen. Meer info kan je hierover bekomen op onze stand op zaterdag 11 november. Aan deze zoektocht zijn er ook enkele leuke prijzen verbonden 😉

Dit jaar gaan we in samenwerking met de KBDB de jeugdleden (tot 35j) en beginnelingen (minder dan 5 jaar lid) helpen door het aanbieden van gratis duiven. De duiven kan je winnen op onze stand. Meer info kan je hierover bekomen op onze stand op zaterdag 11 november.

Inschrijven voor de mysterieuze zoektocht en/of voor de gratis duif, kan via het onderstaande mailadres vòòr 5 november (vermeld welke optie je kiest en geef zeker je naam, adres, leeftijd, lidnummer en gsm-nummer door). Om organisatorische redenen is het verplicht om voor de zoektocht/gratis duiven in te schrijven.

inschrijvingen@jeugdclubantwerpen.be

Wij hopen jullie in ieder geval te ontmoeten op onze stand! Ben je 35 jaar of jonger of ben je minder dan 5 jaar lid van de KBDB, vergeet u dan zeker niet op voorhand in te schrijven zodat u kans maakt op één van de gratis prijzenpakketten.

De Jeugdclubs van Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen en Wallonië hopen jullie alvast allemaal te mogen verwerkomen op onze stand.

Alvast tot in Mechelen op 10/11 en 11/11!

Sportieve groeten,

Bestuur JCA – Bestuur JCO – Bestuur WVJC – Bestuur CDJW