Jeugdclubs op de Nationale Dagen 

Beste Jeugdleden en beginnelingen,

De Jeugd- en beginnelingenclubs van de provincies Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen, hebben dit jaar opnieuw een stand op de Nationale Dagen, dewelke doorgaan op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart in de Nekkerhal te Mechelen.

Wij zijn er aanwezig ter promotie van onze toffe duivensport in het algemeen, maar je kan ook extra informatie bekomen over de werking van de verschillende jeugdclubs.

Op zaterdag 18 maart worden alle nationale jeugdkampioenen gehuldigd (jeugdcriterium) met aansluitend de winnaars van de Nationale Jeugddubbelingen en de winnaars van Nationaal Bourges en van het WK en het EK te MIRA. Bijkomend zullen dit jaar de provinciale jeugdkampioenen van jeugdclub Antwerpen op de Nationale Dagen worden gehuldigd.

Nieuw dit jaar is dat onze stand nog meer interactief zal zijn dan voorgaande jaren met o.a. enkele volksspelen (tafelvoetbal, darts, …), kortom een stand waar iedereen terecht kan voor een verbroedering over de provinciegrenzen heen.

We organiseren eveneens een activiteit die u langs de standhouders brengt die aanwezig zijn op de Nationale Dagen. Meer info kun je bekomen op onze stand op zaterdag 18 maart 2023. Kom dus zeker langs! Aan deze spannende zoektocht zijn enkele leuke prijzen verbonden.

Inschrijven voor de mysterieuze zoektocht kan via het onderstaande mailadres vòòr 6 maart  (vermeld zeker je naam en contactgegevens).

inschrijvingen@jeugdclubantwerpen.be

Wij hopen jullie in ieder geval te ontmoeten op onze stand!
Ben je 35 jaar of jonger of ben je minder dan 5 jaar lid van de KBDB, vergeet u dan zeker niet op voorhand in te schrijven zodat u kans maakt op één van de gratis prijzenpakketten.

Afspraak in Mechelen op 17 & 18 maart 2023!

Sportieve groeten,

De leden van het Bestuur van de Jeugdclubs JCA –JCO – WVJC