Mededeling KBDB 2020-12-17

17-12-2020 Mededeling van de KBDB

Onze liefhebbers en zelfs niet liefhebbers genieten al maanden van de uitzendingen van PlattelandsTV. Spijtig genoeg konden, tot op heden, onze Waalse vrienden hiervan niet genieten. Reportages voor jong en oud, over snelheids- & fondspelers en de laatste nieuwtjes in en rond de KBDB werden aan het breder publiek voorgesteld.

KBDB goes       

Klik vlug op onderstaand fotootje om kennis te maken met het nieuw en officieel YouTubekanaal van de KBDB met alle reportages uit het programma “De Belgische Reisduif” van PlattenlandsTV. Je kunt tevens de ondertitelfunctie inschakelen door op het volgend icoontje te drukken                 na het openen van het YouTubekanaal.

Van zodra u YouTube opent kunt u op “abonneren” drukken. Dit kost uiteraard NIETS maar zo blijf je op de hoogte van alle reportages en nieuwtjes uit duivenland. ZEKER DOEN!!!

Geniet er van!

 <<<<<< KLIK HIER

En wat is jullie eerste indruk?

Er moet uiteraard nog aan gewerkt en gesleuteld worden en regelmatige updates te worden uitgevoerd.

Het was de bedoeling van de leden van de nationale raad van beheer en bestuur om na zo’n moeilijk jaar, waar iedereen van kortbij of veraf werd getroffen door de coronatragedie, een hart onder de riem te steken. Vooral in deze donkere tijd van het jaar, waar iedereen in zijn eigen cocon leeft, toch te kunnen genieten van deze bijzondere reportages.

We willen bovendien onze liefhebbers aan het brede publiek kenbaar maken zowel in eigen land als over de grenzen en continenten heen. We denken hierbij dan vooral aan onze snelheidsspelers! Het overgrote deel van onze duivenbevolking, zijn “vitessiers” en wij wensen hen SAMEN met alle andere fondspelers te profileren in andere landen……. van Nederland tot Groenland, van Frankrijk tot in China…. Jullie verdienen deze aandacht.

Bijzondere aandacht wordt ook geschonken aan onze jeugd .

In elke uitzending worden de jeugdige liefhebbertjes in de kijker gezet. Zij zijn ONZE toekomst!

Wij wensen eveneens nog PlattelandsTV, en dan vooral dhr Patrick Vaernewyck,

te bedanken voor de fijne samenwerking en de bijzonder goeie initiatieven!

De nationale voorzitter,

Pascal Bodengien.