EuroCartridgeSmartDeals

Print goedkoop en steun uw vereniging!! Meer info...
 
Zowel leden als niet-leden kunnen inktpatronen bestellen via de website 
www.inktentonersvoorkbdb.be.  


Door het rolnummer van uw vereniging te vermelden, wordt 7 % van de aankoopprijs van de “Smartdeals” en 5% van de aankoopprijs van de ” Xerox XRC toners” geschonken aan uw vereniging.

 

 

 
 
Aan de verenigingen van Oost-Vlaanderen
 
Komende maandag 9/10/2017 kunnen de hoklijsten afgehaald worden tijdens de zitdag te Zwijnaarde 
 
NIEUWE LOCATIE!!! Vanaf heden gaan de zitdagen door in het nieuwe gebouw van de Melac, Dorpstraat 31,  Zwijnaarde(op de 1ste verdieping) 
 
De hoklijsten kunnen afgehaald worden tussen 9u - 12u  en van 13u – 16u
 

ZITDAGEN OOST-Vlaanderen

NIEUWE LOCATIE!!! Vanaf heden gaan de zitdagen terug door op de oude locatie, dit is in het nieuwe gebouw van de Melac, Dorpstraat 31,  Zwijnaarde(op de 1ste verdieping)

Er zal GEEN zitdag zijn op maandag 24 en 31 juli 2017 en op maandag 14 en 21 augustus 2017

 
 
 
Aan de verenigingen en liefhebbers van PE Oost-Vlaanderen:
 
Door wijzigingen aan de vluchtkalender van West-Vlaanderen en Henegouwen is de PE Oost-Vlaanderen genoodzaakt om voor bepaalde vluchten aanpassingen door te voeren: 
- De vluchten Toury en Fontenay zullen ingekorfd worden op zaterdagnamiddag
- De vluchten Ecouen en Peronne worden ingekorfd op zaterdag avond
- Inkorving van Clermont en Arras voor de westenlijn op zondagmorgen(max. tot 10u)
- Inkorving Noyon op zaterdagmiddag en Quievrain op zaterdagavond.
 
De bestuursraad van de PE Oost-Vlaanderen excuseert zich voor deze laattijdige berichtgeving maar is voor bepaalde vluchtlijnen afhankelijk van andere provincies.
 
PE Oost-Vaanderen
 

 

Provinciale kampioenschappen - definitieve uitslag


Jeugdboekje 


Hou er rekening mee dat de gebouwen waar vroeger de zitdag plaatsvond zijn afgebroken, de zitdag gaat nog steeds door in de Dorpsstraat maar aan de overzijde van de straat in het gebouw rechts van de pastorie.


Bij deze informeren wij u ervan dat de heer Jeroen Rommelaere de functie van administratief secretaris van de Provinciale Entiteit Oost-Vlaanderen zal uitoefenen.

Jeroen Rommelaere is te bereiken op het telefoonnummer 0474 09 86 61, email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geert Philips houdt eraan alle verenigingen en liefhebbers te danken voor de aangename samenwerking tijdens de voorbije jaren, en is ervan overtuigd dat de samenwerking met Jeroen ook op een zeer constructieve manier zal verlopen.


Het provinciaal secretariaat Oost-Vlaanderen, Dorpstraat 12 te 9052 Zwijnaarde, is geopend op MAANDAG, dit tussen 9u en 12u en 13u en 16u. 

 

Kampioenschappen

2016

2015

2014

2013

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter